Stanovisko společnosti k ukončení spolupráce s partnerem „moje nová kuchyně, s. r. o.“ a „moje nová kuchyně shop s.r.o.“ - Gorenje
Pátek, 20. prosinec 2019, Praha

Společnosti Gorenje – real, spol. s r.o. a GORENJE spol. s r.o. ukončili dne 20. 12. 2019 spolupráci s firmami „moje nová kuchyně s.r.o.“ a e-shopem „moje nová kuchyně shop s.r.o.“ (dále jen „MNK“), které doposud společně provozovaly šest kuchyňských studií formou franšízingu. Momentálně jednáme o náhradním řešení pro tato partnerská kuchyňská studia, působící po celých Čechách a na Moravě. Věříme, že zákazníci ukončení spolupráce s MNK nepocítí, ani se jich změna nijak nedotkne. Zároveň doporučujeme zákazníkům zvážit, zda této firmě posílat další finance, pokud nezískají ujištění, že splní to, co je zasmluvněno, když již nejsou smluvními partnery společností Gorenje – real, spol. s r.o. a GORENJE spol. s r.o.
Změny na trhu patří k ekonomice a obchodní činnosti. Mohu vás však ujistit, že si za svými závazky plně stojíme. A v tomto úkolu máme na své straně také naše profesionální obchodní zázemí,“ říká jednatel společností Gorenje – real, spol. s r.o. a GORENJE spol. s r.o., pan Gregor Gržina, a dodává:

„Naše síť bude i po této změně fungovat vůči našim zákazníkům bez jakékoliv změny v kvalitě služeb, a to prostřednictvím téměř dvacítky poboček v Čechách a na Moravě. Je třeba připomenout, že Gorenje splní své závazky jak je jejím zvykem za celou pětadvacetiletou historii působení firmy na českém trhu,“ uzavírá Gregor Gržina.

Více informací o aktuální síti smluvních kuchyňských studií Gorenje najdete zde.

V  případě reklamací je kontaktem pro zákazníka David Vančura:  david.vancura@gorenje.com  tel: 731 454 117