Chladnička gorenje zvolena zákazníky produktem roku 2018 - Gorenje
Čtvrtek, 21. březen 2019

Chladnička gorenje zvolena zákazníky produktem roku 2018

Moderní kombinované chladničky gorenje jsou nejen inteligentní a designové, ale zajistí, aby vaše potraviny vydržely dlouho čerstvé. Nyní získal model kombinované chladničky gorenje N6X2NMX i ocenění spotřebitelů v soutěži Produkt Roku. Pořadatelem soutěže je společnost Heureka Shopping. Dle preferencí spotřebitelů v České republice se v této soutěži každoročně vybírají nejoblíbenější produkty.
Hodnocení za rok 2018 bylo sestaveno podle počtu uživatelů, kteří o produkt projevili zájem v internetových obchodech, podle počtu nákupů v internetových obchodech a celkového hodnocení uživatelů.

Vítězem soutěže v kategorii „Nejlepší Lednice“ se stala kombinovaná chladnička Gorenje N6X2NMX s funkcí AdaptTech. Tato technologie se naučí rozeznat vaše zvyky a udržuje v chladničce optimální teplotu, bez ohledu na to, jak často ji otevíráte. Při otevření chladničky se teplota náhle zvýší a potraviny jsou tak vystaveny teplotnímu šoku, v důsledku čehož se rychleji kazí. Chladnička neustále monitoruje a analyzuje způsob, jakým ji používáte. Takto dokáže předpovědět, kdy otevřete ledničku a předtím, než tak učiníte, sníží teplotu o 1 nebo 2 °C, čímž udržuje stabilní teplotu a zaručí, že potraviny zůstanou čerstvé a plné živin.

Další oblíbené funkce chlazení:
  • Technologie IonAir zajistí mikroklima, které prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin. Tato technologie napodobuje přirozený proces ionizace a osvěžuje vzduch v chladničce.
  • S cílem poskytnout perfektní tok tohoto vzduchu v rámci celého spotřebiče a přivést kyslík do všech částí, je použit vynikající ventilační systém – MultiFlow 360 °
  • V chladničce najdete i velkou zásuvku, která je vhodná pro ukládání ovoce a zeleniny. Pomocí systému HumidityControl je možné seřizovat úroveň vlhkosti uvnitř zásuvky CrispZone. Ovoce a zelenina zůstávají déle čerstvé, svěží a zachovávají si své vitamíny.
  • Funkce NoFrost Plus se postará nejen o účinné odstraňování ledu z mrazničky, ale rovněž brání vysychání potravin v chladničce. „Plus“ znamená doplněk, který jsme přidali k obvyklému označení NoFrost – kombinaci IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech. Tímto způsobem jsme zajistili dokonalé mikroklima v chladničce, které je neustále vlhké a současně čerstvé. Navíc se v celém spotřebiči nevytváří led.
  • Za zmínku stojí i energetická třída A++
  • a doporučená cena 14 990 Kč.