Jogurt s borůvkami nebo ovesnou kaší
JEDNODUŠŠÍ JÍDLO
30.5.2017
Ingredience:
- 1 l mléka
- 150 ml bílého jogurtu
Příprava:
Požívejte mléko zpracované při ultra vysoké teplotě (UHT). Nalejte jej do rendlíku. Mléko zahřejte na 40 °C. Po dosažení teploty přidejte 150 ml bílého jogurtu. Dobře promíchejte. Nalejte do keramických nebo skleněných formiček. Formičky umístěte na hluboký plech a ponechte v troubě 4 hodiny.
Tip: Na konec můžete přidat borůvky, maliny, broskve, meruňky, banány, lněná semínka, ovesnou kaši atd.
Dobrou chuť!
Doporučení pro troubu:
MNOŽSTVÍ |
VÝŠKOVÁ POZICE |
Recept |
Horkovzdušný |
40 ° |
240 min |
Mělký plech |
3 |
Osobní továrna dokonalé chuti: Trouby
HomeMade tvar trouby: Tradiční, klenutý tvar trub Gorenje je jednou z množství užitečných řešení. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čímž vždy dosáhnete vynikajících výsledků pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. V kombinaci s naším speciálním ventilačním systémem Multiflow 360˚ poskytuje něco opravdu speciálního - možnost péci na všech 5 úrovních.
Možná vás bude zajímat: