Společnost Gorenje se stala partnerem festivalu jídla a pití - Foodparade - Gorenje
Pátek, 17. červenec 2015

Společnost Gorenje se stala partnerem festivalu jídla a pití - Foodparade

Značka gorenje se v posledních letech stala pojmem pro všechny, jež vyznávají moderní design, ale i zdravé, chutné jídlo, připravené v souladu se špičkovou technologií, jež usnadňuje vaření každý den. Nyní se společnost Gorenje představuje jako partner festivalu Foodparade, který se odehraje již toto září v pražské Troji.

V krásných zahradách zámku Troja se 5. a 6. 9. 2015 už po páté rozprostřou desítky stánků plných kuchařů známých luxusních restaurací i nadšenců z menších kuchyní. Každá restaurace představí své degustační menu, aby návštěvníkům zprostředkovala nejlepší zážitek z jejich kuchyně. Chybět nebudou ani výtečné delikatesy a nápoje. Akce je spojena s bohatým doprovodným programem. Na Foodparade lze vyrazit s dětmi, přáteli i domácím mazlíčkem a na památku se účastnící mohou vyfotit třeba ve smileboxu. Festivalu kraluje uvolněná a přátelská atmosféra a součástí areálu je zdarma dětský koutek s novým zábavným programem a pikniková louka. Z restaurací se zájemci mohou těšit například na Burger Bar, Café Restaurant Esprit (Holiday Inn), Hotel Diplomat, Hotel Jítrava, InterContinental Hotel Prague - Zlatá Praha, La Gare, Pepe Lopez, Steakgrill, Sushitime, U Emy Destinnové, U Modré kachničky a další

Další informace o festivalu jsou k dispozici na stránkách www.foodparade.cz.

Po oba dny budete mít možnost účastnit se níže uvedeného programu v našem stanu č. 20:
  • Prohlédnete si spotřebiče nové generace vaření
  • Získáte slevu 15 % na spotřebiče (stejný typ jako vystavené) – exkluzivní nabídka při objednávce pouze 5. a 6. 9. zde na stánku!
  • Necháte si nakreslit 3D návrh zdarma na vaši kuchyň
  • Získáte slevu 28 % na kuchyně
  • Ochutnáte výborný, křupavý chléb, zdravě připravený v parní troubě
  • Poradíte se s výživovými poradkyněmi, jak správně jíst
  • 3x denně školička vaření pro děti – příprava pizzy (v 11, 14 a 17 hod)

V přilehlé Konírně, pak bude po oba dva dny probíhat doprovodný program. Gorenje zde bude prezentovat cooking show slovinských kuchařů Meti a Primože Škerjancových v sobotu 5. 9. od 13 do 14 hod.

Oficiální stránky GORENJE: www.gorenje.cz

2media.cz, s.r.o., Pařížská 13, Praha 1, www.2media.cz