Značka KUCHYNĚ gorenje získala ocenění Důvěryhodná Firma 2015 - Gorenje
Čtvrtek, 2. červenec 2015

Značka KUCHYNĚ gorenje získala ocenění Důvěryhodná Firma 2015

Certifikát Důvěryhodná Firma je určen firmám vyznačujícím se výbornou pověstí mezi klienty a obchodními partnery – značka KUCHYNĚ gorenje úspěšně vstoupila do této elitní skupiny! Ocenění Důvěryhodná Firma 2015 získala za prvotřídní kvalitu služeb a profesionální přístup k zákazníkům.

Ostravské Centrum výzkumu názorů klientů od roku 2014 aplikuje unikátní metodiku – tzv. Ukazatel názorů, vytvořený na základě speciálního algoritmu. Ukazatel názorů vyhodnocuje množství negativních postřehů zveřejněných na internetu na adresu konkrétní společnosti a následně vyvozuje její důvěryhodnost či nedůvěryhodnost. V případě, že nebyl nalezen žádný negativní posudek, má firma možnost účastnit se projektu Důvěryhodná Firma. Certifikát Důvěryhodná Firma (www.duveryhodnafirma.cz) je pak pro zákazníky i partnery jasným signálem o spolehlivosti a kvalitě.

Značka KUCHYNĚ gorenje nabízí novou generaci kuchyňského nábytku z rozmanitých materiálů, s výjimečným designem, vysokou funkčností a mnoha praktickými řešeními pro účelnou organizaci prostoru. Ve studiích KUCHYNĚ gorenje, rozmístěných ve velkých městech po celé České republice, na jednom místě najdete nejen kuchyňský nábytek, ale také spotřebiče značky gorenje, včetně malých domácích spotřebičů a designových řad navržených ikonami světového designu.

DOKONALÉ SPOJENÍ. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenje.cz/kuchyne