Ve studiu KUCHYNĚ gorenje se vařily a ochutnávaly slovinské speciality - Gorenje
Středa, 22. duben 2015

Ve studiu KUCHYNĚ gorenje se vařily a ochutnávaly slovinské speciality

V rámci marketingové akce Soutěž o 100 000 Kč se v sobotu 18. 4. v pražském kuchyňském studiu KUCHYNĚ gorenje v Pobočné ulici konala speciální akce. Pozvaní hosté si se zájmem prohlédli všechny novinky, především novou generaci vestavných spotřebičů gorenje, a ochutnali pravou slovinskou kuchyni, kterou přímo na místě vařil slovinský kuchař Primož Škerjanec se svou paní Meti z restaurace Food Adventure www.foodadventure.eu. Návštěvníci mohli nahlédnout pod pokličky připravovaných pokrmů a sami si vyzkoušet praktické funkce moderních spotřebičů gorenje – varné desky IQcook, parní trouby či multifunkční inteligentní trouby iChef. Pozornost vzbudila i prezentace užitečných prvků kuchyní gorenje, jako jsou například otočný karusel, tiché dojezdy zásuvek, podsvícení poliček apod. Tři vylosovaní šťastlivci si přímo z akce odnesli výhru v podobě malých domácích spotřebičů gorenje. Bavily se i děti, které si v parní troubě mohly upéci svou vlastní pizzu.

Všichni účastníci eventu byli zařazení do slosování o slevu na kuchyň ve výši 100 000 Kč. Výherce bude znám po 30. 6. 2015. Více info k soutěži naleznete na www.gorenje.cz/kuchyne/akce.

Video z kuchařské show a představení výrobků gorenje: