Designová řada Gorenje Ora-Ïto black/white: mistrovská kombinace pokročilé technologie, exkluzivního designu a vysoké kvality - Gorenje
Středa, 28. leden 2015

Černá a bílá. Ne náhodou právě tyto dvě kontrastní barvy dominují designovým řadám, které pro značku gorenje stvořil Francouz Ora-Ïto, ikona světového designu, držitel mnoha prestižních ocenění. Elegantní černá nebo zářivě bílá v efektní kombinaci s ušlechtilými materiály, hladkými tvary, s rukopisem Ora-Ïta patrným v každém detailu… Domácí spotřebiče z designové řady Gorenje Ora-Ïto povýší vaši kuchyni na nadčasový skvost! Součástí designové řady Gorenje Ora-Ïto jsou volně stojící i vestavné kombinované chladničky a mikrovlnné trouby, vestavné multifunkční trouby, různé typy varných desek, odsavačů par i dekoračních krytů pro integrované myčky nádobí a mikrovlnné trouby. Vše v bílém nebo černém provedení.