iChef+ – trouba stvořená pro milovníky moderních technologií a designu - Gorenje
Středa, 19. únor 2014

iChef+ – trouba stvořená pro milovníky moderních technologií a designu

Pouhým posunováním prstu po displeji a jemným dotykem na barevné ikony vstoupíte do světa vzrušujících zážitků...  Pozor, řeč není o nové aplikaci na tablety či smartphony. Díky iChef+ z prémiové řady domácích spotřebičů gorenje+ můžete s radostí, odhodláním a nadšením pro nové technologie objevovat kouzlo pečení!

iChef+  je první a zatím jediná trouba na světě s revolučním elektronickým programovacím modulem a velkým barevným displejem, který umožňuje volbu funkce jednoduše pohybem prstu na obrazovce. Skutečná lahůdka pro všechny milovníky vytříbených technologií a designu v kuchyni! Bonusem je velmi přitažlivý vzhled – trouba iChef+ právem získala prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Design award v kategorii produktového designu.

Gorenje jako první značka na světě zavedla dotykové ovládání do přístrojů pro domácnost a nyní dříve statickou koncepci pozvedla na ještě vyšší úroveň. Trouba iChef+ je vybavena menu v českém jazyce. Ať už jste začátečník či profesionál, výsledek bude vždy dokonalý.

SIMPLEbake – umožňuje nejjednodušší způsob přípravy vašeho oblíbeného jídla v požadovaném okamžiku. Pokud si vyberete z devíti kategorií jídel, která se v troubě nejčastěji připravují, spustí se předem uložený program, obsahující nastavení pro ideální výběr teploty, úroveň, na kterou je třeba vložit pekáč nebo drátěný rošt, a trvání programu. iChef+ vás bude informovat o každém jednoduchém kroku, který má být proveden, a když bude jídlo hotové, popřeje vám dobrou chuť.

AUTObake
– obsahuje předem uložená optimální nastavení pro 65 jídel v 10 kategoriích. Nastavení jsou upravena podle množství, požadované úrovně zapečení a případně podle načasování dokončení. Stačí zvolit kategorii (například maso, zelenina, pečivo atd.), z kategorie vybrat příslušné jídlo a program zajistí spolehlivé a chutné výsledky.

PRObake
– možnosti programu PRObake ponechávají kuchařům kreativní volnost, a přitom zvyšují spolehlivost a přesnost postupů pečení.

STEPbake
– inovační, patentovaný systém umožňuje nastavení až 3 po sobě následujících kombinací systému ohřevu, teploty a trvání – jednoduchým a jasným způsobem. Nastavení momentálně používaná v troubě jsou vždy zobrazena.

MYbake – program MYbake umožňuje volbu předem uložených receptů a ukládání vašich vlastních kombinací a vést tak knihovnu nastavení pro až 120 jídel.

EXTRA
– možnosti programu EXTRA zahrnují automatické nastavování teploty pro daný úkol podle vašeho výběru, například rychlý předohřev trouby pomocí funkce Preheat+, udržování teploty hotového jídla pomocí funkce Warming+, ohřev talířů před podáváním jídla pomocí funkce Serving+ atd. K dispozici jsou také praktické předvolby teploty pro rozmrazování potravin pomocí funkce Defrost+. Možnosti programu EXTRA zahrnují také nastavení pro termosondu pro přípravu masa (Probe+) a snadnou údržbu (Cleaning+). Nejvyšší model trouby iChef je vybaven funkcí pyrolitického čištění, která zajistí dokonalé vyčištění trouby zcela bez námahy.

Jednoduché, logické, inovační!

Prémiová řada gorenje+ je stvořena pro ambiciózní lidi, kteří mají rádi jen to nejlepší, žijí naplno a dokážou ocenit prvotřídní kvalitu. Kolekce vestavných spotřebičů pro vaření, chlazení a mytí gorenje+  do domácnosti přináší maximum možného – výjimečné technologické funkce, včetně patentovaných novinek, chytrý a promyšlený design využívající vybrané originální materiály, mimořádný uživatelský komfort.

Více o prodejních místech a výrobcích na: http://www.gorenjekuchyne.cz/ a http://www.gorenjeplus.com/cz/