Gorenje na veletrhu IFA – Inovace, moderní technologie a design - Gorenje
Pondělí, 16. září 2013

Gorenje na veletrhu IFA – Inovace, moderní technologie a design

Společnost Gorenje se na letošním veletrhu IFA v Berlíně, který se konal od 6. do 11. září, prezentovala grandiózní expozicí umístěnou ve dvou podlažích na ploše téměř 750 m2, představení produktů i celé značky bylo vskutku velkolepé. IFA patří k nejdůležitějším světovým přehlídkám spotřební elektroniky a domácích spotřebičů.

Vedle tradičních vedoucích značek z portfolia koncernu Gorenje byly součástí stánku poprvé také prémiové produkty dynamické značky Asko. Architektonické pojetí expozice Gorenje bylo inspirováno atmosférou veletrhu jako místa setkávání, místa, kam lidé přicházejí za novými nápady, nejmodernějšími technologiemi a produkty. Každý návštěvník si v široké škále domácích spotřebičů v různých stylech a v různých cenových segmentech mohl najít pro sebe to pravé. Gorenje dává uživatelům možnost vyjádřit jejich vlastní individuální životní styl.

Gorenje na veletrhu IFA s velkým úspěchem představilo novou generaci chladniček Gorenje ION generation s jedinečnou moderní AdaptCool technologií a IonAir systémem, který udržuje potraviny čerstvější. Značnou pozornost vzbudily rovněž chytré iChef trouby, IQcook a SensoCARE pračky a sušičky, nová kolekce spotřebičů Classico nebo designová kolekce Ora-Ïto. Speciální místo patřilo barevným spotřebičů – chladničkám, pračkám a sušičkám, které jsou mezi zákazníky velmi populární. Vedle stávající škály barev Gorenje Retro Collection byl k vidění i nový retro model v žluté barvě. Odpovídající prostor byl samozřejmě věnován také nové kolekci Simplicity 2.