S myčkami nádobí gorenje je nádobí vždy perfektně čisté! - Gorenje
Čtvrtek, 1. srpen 2013

S myčkami nádobí gorenje je nádobí vždy perfektně čisté!

Myčky nádobí gorenje jsou propracovány do každého detailu. Různé úrovně nastavení, adaptabilní horní koš, sklopné držáky na talíře a šálky umožňují mytí kuchyňského nádobí různých velikostí a tvarů, ve variabilním množství. Dokonalé sušení je samozřejmostí.

Zákazníci mohou vybírat z několika modelů vybavených různými inovativními funkcemi, mezi nimi například: ORBITAL – čisticí systém s dalším odstřikovacím ramenem. TWIST SYSTÉM – speciální sprchové rameno se kromě pohybu po své ose pohybuje také podélně na předním a zadním panelu pro ještě lepší umytí každého kousku nádobí. SPRAY EXTRA – další odstřikovací rameno pro vynikající mycí účinek mytí se táhne od přední k zadní stěně myčky a pohybuje se v úhlu 45 stupňů. TOTAL DRY funkce zajišťuje perfektně usušené nádobí. Automatický výběr programů podle indikátoru čistoty vody zaručuje vždy perfektní mycí účinek a optimální spotřebu vody v závislosti na intenzitě znečištění nádobí. Vnitřní LED osvětlení pro vynikající přehled – už žádné tmavé rohy! SMARTLOOK – variabilní otevírání dveří s panty, které mohou být instalovány do požadované výšky. AQUASTOP – 100 % ochrana před vyplavením, senzory na dně myčky zastaví přívod vody, pokud je zjištěn únik vody, a zároveň je aktivováno vypouštěcí čerpadlo. DUAL WASH – speciální mycí systém s kombinací dolního, středního a horního stříkacího ramene.

Výhodou myček nádobí gorenje je mimořádně nízká spotřeba energie a vody. Energeticky nejúčinnější modely se řadí do energetické třídy A + + a dokonce i A + + +. Nejefektivnější modely myček používají méně než 10 litrů vody na jeden cyklus! Dalším vítaným bonusem je mimořádně tichý provoz. Gorenje nejtišší modely pracují při deklarované úrovni 41 dB, což odpovídá tichému rozhovoru mezi dvěma lidmi. Většina modelů funguje na hladině akustického tlaku od 44 dB do 49 dB, a to díky speciální zvukové izolaci, efektivnímu motoru z vysoce kvalitního materiálu a novému mycímu systému. Myčky nádobí gorenje nabízejí hned několik mycích programů a funkcí:  AUTO – ideální pro každodenní mytí nádobí. S použitím čidla čisté vody myčka zvolí nejracionálnější způsob mytí, rozpozná úroveň znečištění nádobí a vybere správný mycí program. HYGIENA – zahrnuje studené oplachování a horký oplach při 70° C se sterilizačním efektem, který likviduje 99,9 % bakterií

QUICK INTENSIVE – pro špinavé nádobí, pánve, včetně zaschlých zbytků. EXTRA SUŠENÍ – při zvýšené teplotě (o 3° C vyšší než normálně) při posledním máchání zajišťuje vynikající sušicí účinek, což je zvláště vhodné pro plastové nádobí. ODLOŽENÝ START – až 24 hodin předem, umožní jednoduše spustit myčku v časech nižších cenových tarifů za elektřinu.