Gorenje partnerem nového kulinářského centra ve Zlíně - Gorenje
Úterý, 14. květen 2013

Gorenje partnerem nového kulinářského centra ve Zlíně

Dobrá zpráva pro milovníky dobrého jídla, vaření, nových chutí, vůní a inspirace! Ve Zlíně je od 1. března v provozu nové kulinářské centrum Chef (www.chefzlin.cz), které vzniklo a funguje za podpory Gorenje. Chef nabízí kurzy vaření pro veřejnost i pro profesionály, kteří se chtějí ve svém kuchařském umění zdokonalit, a také řadu doplňkových služeb – kurzy na míru, teambuldingy, firemní akce, soukromé oslavy a další. Návštěvníci kulinářského centra Chef vaří na varných deskách gorenje, používají naše trouby a další velké kuchyňské spotřebiče, prostoru určenému pro výuku vaření dominuje vzorová kuchyňská linka značky KUCHYNĚ gorenje.

"Naučíme vás vařit. Jednoduše." Slibuje slogan centra Chef, a aby se tak skutečně stalo, jsou klientům k dispozici jedni z nejlepších šéfkuchařů a lektorů. Například kurz velikonočního pečení v polovině března vedla Iveta Fabešová, známá cukrářka a autorka tří kuchařek. Účastníci kurzu se dozvěděli nejen jak připravit nadýchaný mazanec, ale také jak na Jidáše, Boží milosti nebo sladké koblihy. Další osobností, se kterou kulinářské centrum Chef spolupracuje, je šéfkuchař Milan Macháček, dlouholetý propagátor kvalitní gastronomie, která nezapomíná na regionální suroviny a sezónní nabídku. Své zkušenosti sbíral ve významných restauracích po celém světě, je držitelem několika profesních certifikátů, členem Asociace kuchařů a cukrářů a pyšní se řadou ocenění z gastronomických soutěží. K partnerům centra Chef patří oblíbený pražský Kulinářský ateliér Ola Kala.

Společnost Gorenje jako generální partner získala od kuchyňského studia maximální mediální podporu uvedením loga na všech materiálech, v TV spotech, billboardech či jiných outdoorových plochách. Prezentace naší značky je také uvnitř studia prostřednictvím samotných spotřebičů a navíc také loga na stěnách, POS materiálů, LCD spotů, branding na zástěrách atd.