Novinka na českém trhu – BlackUp řada malých domácích spotřebičů gorenje v elegantní černé barvě - Gorenje
Úterý, 14. květen 2013

Gorenje vsadilo na černou. Po designových kolekcích Gorenje Ora-Ïto a Gorenje Pininfarina nyní přichází na český trh nová nepřehlédnutelná řada malých domácích spotřebičů nazvaná BlackUp, které vládne, jak jinak, černá. Nadčasová barva ztělesňuje prestiž, luxus a zároveň v sobě skrývá kapku vzdoru a rebelství. Vše od výkonných kuchyňských robotů, pohodlných sekáčků, mlýnků přes ruční a tyčové mixéry, praktické odšťavňovače, grily, domácí pekárny chleba až po žehličky či váhy a další typy spotřebičů v sametově černé. Elegantní a svůdná je nejen barva, ale také design spotřebičů. A k tomu precizní technologická řešení – opravdu neodolatelné spojení!

Zatímco svět módy od počátku 20. století staví na černé, v kuchyni dosud převládá bílá. Gorenje obléklo řadu malých domácích spotřebičů do kultovní temnoty a vrátilo jim místo na výsluní. Už žádné uzavírání do skříněk a schovávání pod stoly. Nyní mohou být vždy na dosah ruky! BlackUp spojuje krásu a výkon.

Vyzkoušejte celou řadu malých domácích spotřebičů BlackUp, praktických pomocníků, kteří vám ušetří čas a námahu a navíc se stanou ozdobou vaší kuchyně. V prodeji jsou ve vybraných obchodech s elektronikou po celé republice a na e-shopech.

Více informací o novince na českém trhu na http://www.gorenje.cz/male-domaci-spotrebice