Nové vysavače Ro Power Line – Pro všechny a pro všechno! - Gorenje
Pondělí, 4. březen 2013

Nové vysavače Ro Power Line – Pro všechny a pro všechno!

Jaká kritéria rozhodují při výběru vysavače? Uživatelský komfort, dosah, příslušenství, sací výkon... Všechna očekávání dokonale naplňuje nová produktová řada vysavačů Ro Power Line. Celou domácnost, včetně špatně přístupných míst a rohů, spolehlivě zbaví bakterií, prachu a dalších nečistot. Vysavače Ro Power Line bez problémů zdolají i obávané zvířecí chlupy. Snadno, rychle a jednoduše!

Model gorenje Ro Power ALL Reach v zářivé oranžové barvě je vybaven polohovatelným Extensive Hand nástavcem, který dosáhne kamkoliv potřebujete, na nejvyšší police a skříně i za nábytek, bez ohledu na úhel.  Extensive Hand nástavec je vaší prodlouženou rukou, díky vysunovací trubici můžete důkladně vyčistit i dříve nedosažitelné kouty – pracovní dosah, rádius je 20 metrů! Připojovací kabel v barvě vysavače je dlouhý 7 metrů, sací výkon 390 W.

Elegantní černý vysavač gorenje Ro Power INT Care se sacím výkonem 420 W nabízí dvojitou péči pro komfortní domov. Speciální Pet Hair kartáč perfektně odstraní zvířecí chlupy z čalounění. Sofa Turbo kartáč usnadní čištění hladkých povrchů gaučů, pohovek a koberců. Oranžový připojovací kabel vysavače je dlouhý 7 metrů, sací výkon 420 W.

Trendy tyrkysový model gorenje Ro Power UV Clean zbaví vaši domácnost bakterií, virů a prachu. Unikátní Bacteria Buster UV nástavec s pomocí jemných vibrací a zabudovaného UV světla zlikviduje z pohovky a matrace bakterie a mikroorganismy.  Připojovací kabel v barvě vysavače je dlouhý 7 metrů, sací výkon 420 W.

Inovativní vysavače gorenje Ro Power jsou vybaveny vysoce efektivní HEPA filtrací, funkcí plynulého rozběhu motoru Soft start, elektronickou regulací výkonu s posuvným tlačítkem a praktickými gumovými kolečky. Součástí příslušenství je kovová teleskopická trubice + 3 doplňující nástavce, opakovaně použitelný textilní sáček + 3 ks papírových sáčků (typ Ro Power UV Clean navíc mikro filtrační sáček).

Posláním značky gorenje je vytvořit komfortní domov prostřednictvím originálních, technologicky vyspělých produktů s výjimečným designem a současně šetrných k životnímu prostředí. Moderní vysavače, stejně jako další z řady malých domácích spotřebičů gorenje, praktických a spolehlivých pomocníků, tuto strategii dokonale naplňují.

Malé domácí spotřebiče gorenje jsou v prodeji v obchodech s elektronikou po celé republice i na e-shopech.