Oslavte Sv. Valentýna - Gorenje
Středa, 13. únor 2013

Oslavte Sv. Valentýna

Přemýšlíte, jaké menu přichystat na svátek všech zamilovaných 14. února? Rozhodně by v něm neměl chybět nápoj lásky! Spolehlivým pomocníkem při jeho přípravě vám bude univerzální ruční mixér gorenje HB804QR. Rychlý, efektivní, velmi snadno ovladatelný, s trendy designem. K použití při výrobě nejrůznějších lektvarů lásky jej přímo předurčuje vášnivě rudá barva, ve které je vyráběn.

Ruční mixér gorenje HB804QR se vyplatí mít po ruce, i když se rozhodnete uvařit lahodou krémovou polévku, dětské kaše, džemy, pomazánky, krémy, na vitamíny bohaté smoothies, ovocné a zeleninové koktejly či dřeně. S pomocí této "kouzelné hůlky" je vykouzlíte pouhým stisknutím tlačítka, jednoduše a rychle.

Gorenje HB804QR mixér je vybaven moderním DC motorem, díky němu je rychlejší a účinnější než konvenční mixéry. Můžete se spolehnout na výkonný, stejnosměrný motor, který bude bez problémů sloužit řadu let. S novým ručním mixérem gorenje vaše kulinářské snažení vždy završíte úspěchem.

A recept na nápoj lásky? Můžete vyzkoušet třeba tento:

• 1 šálek malin
  • 1 šálek jahod
  • Šťáva z 1 pomeranče
  • 50 ml jahodového nebo malinového sirupu
  • Lze přidat 30 ml vodky nebo bílého rumu a cukr podle chuti

Všechny ingredience důkladně rozmixujeme a promícháme s pomocí univerzálního mixéru gorenje HB804QR. Svěžest nápoji dodá pár kostek ledu. Nezapomeňte přidat špetku vášně a koření vaší lásky!

Nakonec nalijte do vysoké sklenice a ozdobte kousky čerstvého ovoce.