Novinka mezi vysavači gorenje šetří peníze, přírodu i vaše zdraví - Gorenje
Pondělí, 21. leden 2013

Novinka mezi vysavači gorenje šetří peníze, přírodu i vaše zdraví

Neutrácejte za nákup stále nových sáčků, ve vysavači gorenje VC 1825 DP W vydrží mnohem déle! Vysavač VC 1825 DP W je vybaven speciálním filtračním systémem SPINNER, takže s prachem bojuje hned dvojitou silou. Hrubé nečistoty se nejdříve odfiltrují v tzv. spinneru, což je nádobka připevněná přímo k hadici, a pouze jemnější nečistoty pak pokračují do sáčku. O co více zachytí nádobka, o to méně prachu se dostane do sáčku, takže se plní pomaleji. Nemusíte tak utrácet za nákup stále nových sáčků. Podstatná je nejen úspora peněz, ale také výkon filtračního systému, který ocení nejen alergici. Vždyť kdo by nechtěl mít doma čisto? Neméně podstatnou výhodou je jednoduché použití, čištění i skladování a v neposlední řadě možnost dokoupení výstupního HEPA filtru (volitelné příslušenství).

Posláním značky gorenje je vytvořit komfortní domov prostřednictvím originálních, technologicky vyspělých produktů s výjimečným designem a současně šetrných k životnímu prostředí. Moderní vysavače, stejně jako další z řady malých domácích spotřebičů gorenje, tuto strategii dokonale naplňují. V kolekci praktických a spolehlivých pomocníků nechybí kromě podlahových vysavačů ani kráječe potravin, žehličky a parní generátory, mixéry, sekáčky, kuchyňské roboty, kuchyňské a osobní váhy, grily, odšťavňovače, mlýnky na maso, parní čističe, rychlovarné konvice, vakuové svařovačky fólií, domácí pekárny, parní hrnce, toustovače, mikrovlnné trouby... S řadou užitečných funkcí, kterými jsou spotřebiče vybaveny, se domácí práce promění v zábavu.