Ulehčete si práci! Gorenje trouby se čistí samy. A nejen to! - Gorenje
Pondělí, 10. prosinec 2012

Ulehčete si práci! Gorenje trouby se čistí samy. A nejen to!

Trouba, která se vám dokonale přizpůsobí, a ještě se sama vyčistí? Sen každého kuchaře i kuchařky plní nová generace spotřebičů Gorenje. Spolu s dvířky moderních sporáků gorenje se vám otevírá i cesta k novým kulinářským zážitkům.

V souladu se současným životním stylem, který nás nutí šetřit čas a energii, Gorenje zlepšilo energetickou účinnost svých výrobků a nabídlo trouby s největší užitnou šířkou mezi standardními rozměry varných spotřebičů na trhu. Další unikátní vlastností je, že trouba zlepšuje cirkulaci vzduchu, takže se jídlo peče rovnoměrněji. A pozor!  Stále více modelů je vybaveno funkcí autočištění pomocí pyrolýzy. Během pyrolytického procesu čištění se trouba zahřeje na cca 500° C. Ve chvíli, kdy teplota dosáhne 250° C, bezpečnostní pojistka dveře automaticky uzavře a zůstanou uzamčené, dokud teplota opět neklesne pod 300° C. Inovativní kombinace ohřívačů a cirkulace vzduchu zaručuje optimální čistotu i v nejodlehlejších koutech trouby.

Speciální katalyzátor umístěný v horní části trouby odstraňuje zápach a kouř během procesu čištění. K dispozici jsou tři úrovně: PyroGentle (při mírném znečištění, trvání 90 minut), PyroNormal (střední intenzita čištění, trvání 120 minut) a PyroIntensive (vysoká intenzita, trvání 150 minut). Jediné, co musíte udělat, je 30 minut po skončení zvoleného programu otřít zbytky nečistot vlhkým hadříkem. Výhodou je, že plechy na pečení ani další příslušenství není třeba během pyrolýzy z trouby vyndávat. Při běžném provozu trouby postačí proces čištění opakovat jednou za dva, tři měsíce. Gorenje šetří čas i námahu!