Nejnovější typy indukční desky gorenje XtremePower – extrémní výkon, flexibilita a pohodlí v každé kuchyni - Gorenje
Pátek, 9. listopad 2012

Jak správně položit hrnec na varnou desku, aby ohřevná zóna byla maximálně využitá a odpovídala rozměrům dna? A co si počít, když k přípravě složitějšího menu potřebujete vařit ve více než čtyřech hrncích zároveň? Jak poskládat na varnou desku menší hrnce i velké pekáče? Pohodlné a snadné řešení nabízejí indukční varné desky z nové generace gorenje XtremePower – XtremePower NoLimits a XtremePower XpandZone. Ke stávajícím uživatelským výhodám indukčních varných desek – rychlosti, energetické účinnosti, bezpečnosti, snadnému čištění a údržbě, přidávají ještě další trumfy. Možnost okamžitého zvýšení výkonu, více prostoru, snadnější manipulaci s nádobím a lepší kontrolu během vaření.

Každá varná zóna má svůj vlastní modul a svoje programovací hodiny, což umožňuje individuální ovládání každé varné zóny pouhým dotykem.

Indukční varná deska XtremePower XpandZone – rozšiřitelná indukční technologie pro maximální flexibilitu a univerzálnost pokud jde o počet, velikost nebo tvar použitého nádobí. Zvládne velmi malé, velké, oválné, dokonce i veliké hrnce na vaření ryb. Ranní káva pro jednoho? Žádný problém, extrémně rychle
a velmi snadno na XpandZone od Gorenje. Můžete také rozšířit dvě vertikálně sousedící zóny do jednoho většího pásma pro jednoduché a rychlé one-touch ovládání.

Indukční varná deska XtremePower NoLimits nabízí neomezený prostor pro vaření a maximální potěšení z něj. XtremePower NoLimits technologie přináší do kuchyně zcela nový zážitek. Použijte velké, extra velké, oválné nádobí, umístěte nádoby jak je to pro vás nejvhodnější a začněte tvořit! Jediným omezením je vaše fantazie...

Nová generace indukčních varných desek gorenje XtremePower přináší řadu dalších příjemných uživatelských bonusů: Inteligentní přepínání zajišťuje velmi tichý provoz a to i při vaření na všech zónách současně. Funkce BoilControl zamezí přetečení hrnce díky automatické regulaci a bezpečnostní StopGo umožní krátké přerušení vaření, třeba když si odskočíte udělat úkoly s dětmi, se zachováním všech navolených funkcí. Kuchař amatér i profesionál jistě ocení funkci SoftMelt pro citlivé rozpouštění při 40 °C nebo StayWarm, umožňující udržet připravené jídlo při stálé teplotě 70°C, dokud se u stolu nesejde celá rodina či pozvaní hosté.