Šnekový odšťavňovač Gorenje VitaWay – zásoba vitamínů na dosah - Gorenje
Pátek, 16. listopad 2012

Šnekový odšťavňovač Gorenje VitaWay – zásoba vitamínů na dosah

Novinka v sortimentu Gorenje šnekový odšťavňovač VitaWay JC 4800 VMX nabízí inovativní, mimořádně šetrný způsob získávání šťávy – namísto standardního postupu využívajícího odstředivou sílu, odšťavňovač VitaWay šťávu vymačká lisováním, což přináší hned několik podstatných výhod.  Při pomalém zvyšování tlaku nenastává tření a tím ani zvýšení teploty, takže potřebné vitamíny a minerály zůstanou zachovány v získané šťávě. Navíc nedochází ke smísení se vzduchem a následnému procesu oxidace, proto jsou výsledná chuť a barva výrazně lepší než při běžném (odstředivém) procesu. Dalším příjemným bonusem je velice tichý, uživatelsky nenáročný a bezpečný provoz šnekového odšťavňovače VitaWay. Jednoduché je i jeho čištění. Pokud se rozhodnete změnit druh připravované šťávy – vystřídat různé ovoce nebo zeleninu, stačí při provozu spotřebiče vlít vodu do dávkovacího otvoru a obsah nádobky pak vyprázdnit. V případě ukončení práce s odšťavňovačem snímací části jen opláchnete vodou a vyprázdníte nádobu na odpad.

Šnekový odšťavňovač Gorenje VitaWay rozšiřuje nabídku malých domácích spotřebičů gorenje. Technologická dokonalost, spolehlivá funkčnost, výjimečný design, to jsou trumfy, díky kterým se výrobky této světové značky těší rostoucí oblibě uživatelů. Vsadit na ně mohou i při výběru praktických kuchyňských pomocníků. Nejnověji jsou k dostání také v síti kuchyňských studií KUCHYNĚ gorenje. Sladit moderní kuchyňský nábytek a širokou škálu spotřebičů od jedné značky už není žádný problém.

Oficiální stránky Gorenje: www.gorenje.cz

Mediální servis: 2media.cz, s.r.o., Pařížská 13, Praha 1, www.2media.cz