Rostoucí prodeje potvrzují zájem zákazníků o revoluční novinku – jedinou pračku a sušičku, které si na sebe vydělají - Gorenje
Středa, 21. listopad 2012

Trefa do černého! První a jediná pračka a sušička, které si na sebe vydělají, výsledek spolupráce značky gorenje s energetickou společností E.ON, u zákazníků bodují! Už první týdny po říjnovém uvedení na trh ukázaly, že revoluční novinka vzbudila velký zájem, a prodeje stále rostou. Nápad zareagovat na aktuální trend ve spotřebním chování zákazníků v České republice, kdy stále více lidí chce využívat cenově zvýhodněného nízkého tarifu ve snaze snížit náklady při vaření, praní, žehlení, mytí nádobí v myčce a podobných energeticky náročnějších procesech, se jednoznačně osvědčil.

Pračka a sušička gorenje powered by E.ON při zvoleném programu samy vyčkají na nízký tarif a automaticky se spustí, čímž výrazně šetří náklady po celou dobu své životnosti. Dokonce tak, že se peníze vynaložené na nákup pračky i sušičky vrátí zpět!