Gorenje uvádí na český trh konvici a váhy s designem Karima Rashida - Gorenje
Pondělí, 1. říjen 2012

Gorenje uvádí na český trh konvici a váhy s designem Karima Rashida

Gorenje, světový výrobce domácích spotřebičů a kuchyní, po více než čtyřiceti letech úspěšného působení na českém trhu rozšiřuje sortimento další segment - kolekci malých domácích spotřebičů, včetně designových skvostů z dílny proslulého Karima Rashida. Technologická dokonalost, spolehlivá funkčnost, výjimečný design, to jsou trumfy, díky kterým se výrobky značky gorenje těší rostoucí oblibě uživatelů. Nyní na ně mohou vsadit také při výběru praktických kuchyňských pomocníků.

Výsledkem intenzivní spolupráce gorenje s designérskou legendou Karimem Rashidem jsou elektronické kuchyňské a osobní váhy v ultra tenkém provedení. K pro gorenje typické špičkové kvalitě v každém detailu se tak přidává ještě mimořádně atraktivní vzhled. Součástí originální designové kolekce je také rychlovarná konvice a brzy přibudou další spotřebiče, například mikrovlnná trouba. Výrobky z dílny Karima Rashida nechybí ve stálých sbírkách v prestižních galeriích, pracoval v bezmála 40 zemích a na seznamu jeho klientů jsou značky jako Audi, Estee Lauder, Giorgio Armani, Kenzo, Prada, Sony, Swarovski, Toyota a mnoho dalších. Nyní jeho nezaměnitelný rukopis, nápady a invence zdobí produkty značky gorenje.

S řadou užitečných funkcí, kterými jsou spotřebiče gorenje vybaveny, se domácí práce promění v zábavu. Stačí si jen vybrat! A když je vše hotovo, rozhodně není zapotřebí schovávat je do skříní či zásuvek, bez problémů se stanou funkční ozdobou každé kuchyně. Není náhoda, že společnost Gorenje za posledních sedm let získala 19 cen Red Dot, nejprestižnějších světových ocenění za design.

Malé domácí spotřebiče gorenje jsou postupně v prodeji v obchodech s elektronikou po celé republice i na e-shopech.

Oficiální stránky Gorenje: www.gorenje.cz
Mediální servis: 2media.cz, s.r.o., Pařížská 13, Praha 1, www.2media.cz