Produkty Gorenje získaly další prestižní ocenění - Gorenje
Pátek, 20. květen 2011

Produkty Gorenje získaly další prestižní ocenění

Nejpopulárnější Retro kolekce chladniček značky Gorenje získala ocenění „Produkt roku 2011“ britského magazínu Get Connected. Vítěze zvolili odborníci spolu se čtenáři magazínu. Produkty, které v minulosti toto ocenění získaly patří mezi nejlepší z nejlepších.

Už od svého zrodu dosahuje tato produktová řada chladniček těch nejlepších výsledků a vyrábí se v široké škále barev – od funky malinovo – růžové až po stylovou burgundskou. Některé modely Retro kolekce se mohou pyšnit energetickou třídou A++, která se stává pro spotřebiče Gorenje standardem. Retro chladničky mají vynikající tepelnou izolaci a vylepšené těsnění dveří s nejmodernějším systémem chlazení. Dále jsou vybaveny speciální elektrotechnikou koncipovanou pro udržení minimální spotřeby. Gorenje garantuje u všech výrobků 5-ti letou záruku a servis, vysvětluje nezávislá porota, která vyhodnotila Retro kolekci Gorenje jako vítěze v kategorii chladniček.

Ruth Ferguson, marketingová manažerka Gorenje (Velká Británie) dodává: "Ze získaného ocenění – Get Connected Product of the Year Award 2011 - máme nesmírnou radost, je to pro nás velký úspěch, který je umocňován faktem, že hlasování se zúčastnili i ostatní odborníci z našeho odvětví. Retro kolekce je neuvěřitelně populární, uznávaná i pro svou kvalitu, jedinečný design, funkčnost a technologii chlazení a bude vždy našim klenotem mezi ostatními spotřebiči."

Retro kolekce v nových barvách – chic, vintage a funky

Old timer chladničky s mrazničkami jsou oblíbené již po desetiletí a nyní prošly malou změnou – objevují se v novém barevném kabátě. Tyto produkty jdou s dobou, ale přitom nesou název Retro – moderní pojetí retro vzhledu s technologií budoucnosti, doplněnou o dechberoucí barevná provedení.

Věříme, že současní spotřebitelé upřednostňují individualismus, odvážné a živé barvy. Nová kolekce nabízí okouzlující styly - Chic, Vintage a Funky. S touto kolekcí přichází nová éra Retro chladniček, které jsou ekonomicky dostupné a jsou šetrné k životnímu prostředí. Tyto spotřebiče cílí na zákazníky s vytříbeným vkusem a ty, jež mají odvahu promítnout osobitý životný styl i do kuchyně.

Nová kolekce byla navržena v Gorenje k 10. výročí zahájení prodeje první Old timer chladničky s mrazákem. Tyto produkty se staly hitem a vyšplhaly se až na vrchol oblíbenosti mezi spotřebiteli, a to díky detailům jako je jednoduché otevírání dveří, speciální přihrádka s nízkou teplotou a barevné provedení bordeaux a béžová. Před několika lety byl design chladničky oživen novým madllem dveří.

"Obliba Retro kolekce stále stoupá a my doufáme, že díky rozšíření barevných provedení získáme ještě více fanoušků našich výrobků," informuje Zdeněk Štětina, obchodní ředitel Gorenje.