Gorenje retro chladničky v nových barvách - Gorenje
Středa, 9. prosinec 2009

Gorenje retro chladničky v nových barvách

Styl, díky němuž se obyčejné chlazení stává neobyčejně COOL

Nová retro kolekce  chladniček  Gorenje na první pohled nadchne svojí originalitou, vkusem, romantikou a odvážnou paletou barev. Zbrusu nová image a něžný dotek nostalgie v kombinaci se špičkovou technologií je to, co Vás okouzlí.
Unikátní konvexní design se zaoblenými rohy dává celé kolekci punc jedinečnosti, kterou doplňují vynikající ekonomické parametry, šetrnost k životnímu prostředí a především pohodlí pro uživatele. Široká paleta barev se bude dokonale míchat s Vašimi představami a  splní Vaše očekávání i touhu po jedinečnosti ať jste elegantní, romantičtí, hraví nebo odvážní. V souladu s Vaším životním stylem.
Osobitý styl kolekcí chic, vintage nebo funky Vás okouzlí.

Který z nich je ten Váš?

Gorenje Retro Chic elegantní kolekce osloví především ty, kteří tíhnou k moderní klasice, minimalismu a elegantním solitérům. Osloví odhodlané vizionáře, pro které „méně znamená více“ a kteří ocení  harmonii života v kontextu s prostředím. Gorenje retro krásky  v okouzlujících barvách vínově červená, stříbrná a černá budou apelovat právě na ně. Jednoduchou elegancí, kde nic není přebytečné.

Střízlivé tóny Gorenje Retro Vintage kolekce bude fascinovat nostalgického romantika, který miluje přirozené barvy a vyburcuje pozornost náročných uživatelů. Styl Retro Vintage ocení a stejně dobře jim připomene klasické umění okořeněné novým pojetím. Pro ně jsou tady chladničky s mrazničkami v prestižních barvách tmavé čokolády, královské kávy nebo šampaňského. Jen to nejlepší.

Gorenje Retro Funky hravá barevná kolekce byla vytvořená pro věčné optimisty, všechny  zvídavé a nespoutané, kteří nade vše milují svobodu. Pro milovníky adrenalinu, co nechtějí být omezováni a pro ty, kteří úspěšně vzdorují limitům. Retro chladničky v lákavých  bujarých barvách limetkově zelené, malinově růžové, a oranžové jako šťavnatý pomeranč. Pro všechny, kteří mají barevné sny.

Gorenje Retro Kolekce v široké paletě barev změní Váš pohled na chladničku jako fádní spotřebič. Její výběr Vám nyní přinese zábavu a vzrušení. Retro Gorenje kolekce Chic, Vintage a Funky. Pouze na Vás záleží, který styl si zvolíte.a

Nové RETRO Nostalgické spojení minulosti a budoucnosti

Retro je synonymum nostalgického letmého pohledu nad prošlým časem. Vášnivé obrození významných kultovních příběhů z minulostí.

Dnes se retro těší všestrannému oživení, které se významně promítá do designu nábytku, automobilů, telefonů, módy i účesů.
Právě nyní je ideální čas změnit se na hollywoodskou hvězdu a vyrazit do společnosti s vkusnými kadeřemi a velkými slunečními brýlemi. Záblesk do zákulisí každé módní přehlídky jen potvrzuje, že retro-styl je jednoduše "in“.
Retro produkty vyvolávají dětské asociace a vzpomínky na časy, kdy život byl snadnější a zábavnější. To přesahuje pouhé obrození starých produktů a doslova svádí k autentičnosti a pocitům spojeným s našim mládím.
Oživení městského retro stylu například dokládají i ulice  znovu křižující Vespa motocykly i další  módní ikony čtyřicátých let, které inspirují návrháře a další tvůrce.  Některé  retro produkty patří klasice, která se pravděpodobně stane součástí moderních stylů. Moderní reinterpretace  stylu z 60. a 70 let obohacená současnými přístupy a novými materiály   nabývá na významu jako "nový retro" styl.

Retro styl pro moderní domov
Právě nyní vnímají „ in“ retro styl velmi pozitivně také návrháři. Pro ty, kteří si cení starého stejně jako nově přicházejícího, vidí kombinaci obou stylů jako ideální. Retro styl vyjadřuje  nostalgické  propojení minulosti a budoucnosti, ideální řešení pro současný domov s trendy interiérem.

Retro reflektuje rysy 60. a 70 let a interpretuje je v moderních variantách ve spojení s moderními materiály. Retro styl nejvíce oslovuje obyvatele měst, jejichž život se dá srovnat s jízdou v jízdním pruhu pro rychlá vozidla a chtějí, aby  jejich domovy odpovídaly životnímu stylu.
Je jedno, jestli je to nábytek, chladnička, židle, světla nebo doplňky či  dekorační předměty. Retro styl se zakulacenými liniemi se může jevit minimalisticky, ale je nesmírně živý svými geometrickými vzory, abstraktními potisky, půvabnými barvami a působivými detaily.
Optimistické hravé barvy symbolizují probuzení a energii, přesně tak působí hravá  růžová, svěží zelená nebo oranžová připomínající šťavnatý pomeranč.

CHIC, VINTAGE, FUNKY

Račte podle chuti Gorenje Retro kolekce v barvách duhy

Jsou věci, které jednoduše nemohou být zapomenuty. Věci, jejichž jedinečnost vyburcuje pozornost, vyvolává nostalgii a hýbá představivostí po desetiletí. Existují  formy, které jsou nadčasové a vždy moderní. Retro chladnička, populární po desetiletí, je víc než jenom chladicí přístroj nepostradatelný v domácnosti; stal se kultovním předmětem touhy; nejen zařízení které chladí, ale produkt který je prostě COOL .
Zakulacený tvar  z poloviny minulého století, nyní  v kombinaci s moderními živými barvami a špičkovými  technologiemi a zdokonaleným interiérem nemůže zůstat bez povšimnutí.

Retro kolekce chladniček Gorenje je nyní k dispozici ve třech jedinečných stylech:
CHIC, VINTAGE a FUNKY.

Dokonalá elegance: Gorenje Retro Chic

Gorenje Retro Chic kolekce chladniček  je určena všem, kteří milují dokonalost. Zahrnuje modely v barvách bordeaux , black a silver.
Chic retro chladničky existují ve  dvou verzích  kombinace chladničky s mrazničkou dole i nahoře. Všechny modely mají prostorný interiér s možností variability  podle individuálních potřeb a speciální funkce pro maximální zachování kvality, barvy i vůně skladovaných potravin.

Výhodou je praktické členění interiéru chladničky se skleněnými policemi a poutavým stojanem  na lahve pro jejich bezpečné uskladnění. Nepatrný sklon speciální police dovolí bezpečné uskladnění otevřených láhví. Každý den si budete užívat  maximální komfort obsluhy a úsporu energie A++.

Můj život je čas s vizí. Vím, za čím jdu a co  nechci. Mám velká očekávání a jsem k sobě náročný, mám rád dokonalost.
Obdivuji  minimalismus, krásu detailů, které jsou klíčem ke dveřím dokonalosti.Vím, že méně mnohdy znamená více.

Romantická nostalgie: Gorenje Retro Vintage

Pro nostalgické romantiky, kteří milují prestiž..Pro ně je kombinovaná chladnička dostupná  v originálních barvách dark chocolate (tmavá čokoláda), royal coffe ( kávová)  nebo  champagne (béžová) . Pro ty, kteří touží obklopit se dokonalostí, nostalgii spojit s inovací, žádají prvotřídní řešení, které se týká nejen vzhledu, ale i spotřeby či životního prostředí. Gorenje Retro Vintage kolekce připomíná minulost pouze svým stylovým vzhledem, který skrývá dokonalé moderní  technologie, uživatelsky přívětivá řešení, a hospodárný provoz. Chladničky kolekce Vintage vynikají minimální  spotřebou energie  A++ .

Mám rád staré solitéry, každý má svůj  vlastní příběh, a připadá mi, že  dýchají se mnou.Nikdy se necítím osamoceně. Mám rád(a) komfort a umím hýčkat sebe i ostatní. Žiji svůj  život jak dáma. Jako gentleman.“

Veselý kousek: Gorenje Retro Funky

Gorenje Retro Funky kolekce  byla vytvořená pro hravé věčné optimisty milující svobodu a nezávislost. Lákavé,  živé a bujaré barvy však nadchnou nejen je. Lime green (limetkově zelená), raspberry pink (malinově růžová) a juicy orange (pomerančově oranžová) chladnička budou působit jako svěží plody ve vaší kuchyni.

Nový „ look“ okouzlí každého, kdo sní v barvách a hledá hravou inspiraci. Pro všechny, kdo chtějí  vnést sílu a svobodu do svých domovů. Barevnou hravost doplňuje retro madlo v barvě chladničky. Originálnímu pojetí  kolekce odpovídá také vnitřní design s řadou spontánních a originálních prvků. Patří k nim například zvláštní okraj skleněných polic zabraňující přetečení rozlitých nápojů.

A skleněnou polici přece setřete tak snadno.  „Věřím, že strop není žádným omezením, mířím až k obloze. Představivost má nesmírnou sílu. Kdekoli jsem chci být svobodný a nezávislý. Můj život je cesta a moje sny jsou malebně barevné.“

Nový obraz dokonalosti

Originální vzhled ukrývá nejmodernější technologie, uživatelsky přívětivá řešení a hospodárný provoz. Modely s jednokřídlými kultovními  dveřmi mají nyní energetickou  třídu A+, zatímco dvoudveřové  modely pracují dokonce ve třídě A++, tedy s nejnižší spotřebou energie. Všechny modely vynikají  perfektní  tepelnou izolací.

Kombinované chladničky Gorenje jsou vybaveny funkcí FastFreeze pro intenzivní mrazení a SuperCool pro rychlé zchlazení, které pomáhá zachovat čerstvost právě nakoupených potravin. V případě, že teplota uvnitř spotřebiče vzroste, spolehlivě Vás o tom bude informovat  zvukový alarm.

Interiér retro chladniček Gorenje je maximálně prostorný a prakticky členěný. Nové funkce  umožňují přirozeným způsobem uchovat kvalitu pokrmů, jejich svěžest, barvu i vůni. Patří k nim např. Cool'n'Fresh pro udržování stálé optimální  teploty 0°C ve speciální přihrádce. Ideální pro ovoce a zeleniny, která zůstane déle svěží a čerstvá. Samozřejmostí je rovněž antibakteriální ochrana chladničky.
Speciální police na lahve zpříjemní jejich skladování, stejně tak jako police se sklonem určené pro otevřené lahve.

Hana Matulová, Produkt PR Gorenje ČR
matulova@ipublicity.eu, tel.602 708 850