Gorenje i letos opět v Berlíně - Gorenje
Čtvrtek, 6. srpen 2009

Gorenje i letos opět v Berlíně

IFA Berlin, Německo; 4. – 9. září 2009, Hala 1.1

Po velmi příznivém ohlasu, který získala expozice Gorenje na mezinárodním veletrhu HOME APLIANCES@IFA 2008, se letos firma rozhodla představit globální průřez inovační tvorby na veletrhu v Berlíně od 4. do 9. září. Při této příležitosti Gorenje vystaví nejen zajímavé  novinky, ale také unikátní výrobky portfolia značky v posledních letech.

Loni měla  v Berlíně úspěšnou  premiéru nová generace vestavných spotřebičů a také trendy  kolekce v bílém Gorenje Ora-Ïto White. Mimořádnou pozornost upoutala hi-tech chladnička »Made for iPod«, která je výsledkem licenční spolupráce Gorenje  se společností Apple, díky které je Gorenje oprávněno používat špičkové technologie Apple u svých značkových spotřebičů.

Franjo Bobinac, předseda představenstva Gorenje na závěr veletrhu HOME APLIANCES @ IFA 2008 řekl: „Hromadná návštěva obchodníků, obchodních partnerů i konečných zákazníků expozice Gorenje na veletrhu IFA a výjimečný zájem médií potvrzují úspěch technologických inovací u našich výrobků. Berlínský veletrh i ostatní významné veletrhy bílé techniky jsou silným impulzem pro další rozvoj.“

Domácí spotřebiče představují velice vyspělé odvětví, kde nabídka převyšuje poptávku. Proto je zapotřebí odlišit se od konkurence, což během dnešní recese platí obzvlášť.
Výhled by byl velmi krátkodobý, pokud bychom se zřekli designu, který je kromě technologické vyspělosti a nepřetržitých inovací srdcem naší vize a významná konkurenční výhoda.” Proto i letos připravujeme spolupráci se zajímavou světovou designérskou ikonou. Kdo to bude je zatím tajemstvím. Očekávaná kolekce bude mít svou premiéru právě na mezinárodním veletrhu IFA v Berlíně.

Mezinárodní veletrh IFA, který od minulého roku zahrnuje také výstavu HOME APPLIANCES@IFA, je jeden z největších veletrhů zábavní elektroniky a domácích spotřebičů na světě. Veletrh inovací a technologií budoucnosti loni navštívil rekordní počet 220.000 návštěvníků z celého světa, kteří mohli shlédnout 1.245 expozic firem ze 63 států. Na IFU přijelo 6.182 akreditovaných novinářů ze 67 států.

www.ifa-berlin.com