Slavnostní premiéra Ora Ïto white v ČR - Gorenje
Čtvrtek, 9. červenec 2009

Slavnostní premiéra Ora Ïto white v ČR

Sněhově bílou kolekci s podpisem francouzského designéra Ora Ïto poprvé v ČR představila firma  Gorenje u příležitosti oficiálního otevření ateliéru kuchyní v paláci Trinity v Brně. Mezi luxusně řešenými interiéry značkových kuchyní Gorenje upoutají pozornost designové skvosty domácích spotřebičů z dílen světových návrhářů jako je Paolo Pininfarina i nové kolekce se symbolikou vzrušení Allure a čistoty Pure s patentovanými technologiemi Gorenje.

Dynamický kontrast black x white zde prezentují unikátní  kolekce  Gorenje Ora Ïto, typické svou originalitou v kombinaci s přátelskými cenami, představené jako  „ design pro všechny.“ Království kuchyní na ploše 200 m2 nabízí nejen inspiraci, ale především profesionální služby spojené s realizací moderní  kuchyně i jejího propojení s ostatními částmi domova.

Prostor je výjimečný nejen nejen svým ambientem , ale také sortimentem kuchyní i spotřebičů a rozmanitostí řešení. Dobrý pocit a spokojenost každého návštěvníka umocní osobní přístup odborníků, kteří se stanou spolehlivými partnery při vytváření Vašeho domova. Ateliér kuchyní Gorenje je ideálním místem pro všechny, kteří vyžadují  komplexní služby na vysoké  úrovni.

Ateliér  kuchyní Gorenje najdete v Brně,  palác Trinity,  Úzká 8. Na www.gorenje.cz můžete navštívit také  další studia Gorenje.