Kuřecí prso na kari

JEDNODUŠŠÍ JÍDLO
29.5.2017

Ingredience:

  • Špetka soli
  • Špetka bílého pepře
  • 1 lžička soli
  • vývar


Příprava:

Posypte solí, pepřem a kari. Během pečení podlévejte vývarem.


Dobrou chuť!

Doporučení pro troubu:
MNOŽSTVÍ OHŘEV TEPLOTA DÉLKA PEČENÍ NÁDOBA VÝŠKOVÁ POZICE
0,5 kg horkovzdušný 175 ° 60 min Mělký plech 2
1 kg horkovzdušný 175 ° 85 min Mělký plech 2
1,5 kg horkovzdušný 175 ° 100 min Hluboký plech 2

Osobní továrna dokonalé chuti: Trouby

HomeMade tvar trouby: Tradiční, klenutý tvar trub Gorenje je jednou z množství užitečných řešení. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čímž vždy dosáhnete vynikajících výsledků pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. V kombinaci s naším speciálním ventilačním systémem Multiflow 360˚ poskytuje něco opravdu speciálního - možnost péci na všech 5 úrovních.

Možná vás bude zajímat: