Jogurt s borůvkami nebo ovesnou kaší

Ingredience:

  • 1 l mléka
  • 150 ml bílého jogurtu

Příprava:

Požívejte mléko zpracované při ultra vysoké teplotě (UHT). Nalejte jej do rendlíku. Mléko zahřejte na 40 °C. Po dosažení teploty přidejte 150 ml bílého jogurtu. Dobře promíchejte. Nalejte do keramických nebo skleněných formiček. Formičky umístěte na hluboký plech a ponechte v troubě 4 hodiny.

Tip: Na konec můžete přidat borůvky, maliny, broskve, meruňky, banány, lněná semínka, ovesnou kaši atd.


Dobrou chuť!

Doporučení pro troubu:
MNOŽSTVÍ OHŘEV TEPLOTA DÉLKA PEČENÍ NÁDOBA VÝŠKOVÁ POZICE
Recept Horkovzdušný 40 ° 240 min Mělký plech 3

Osobní továrna dokonalé chuti: Trouby

HomeMade tvar trouby: Tradiční, klenutý tvar trub Gorenje je jednou z množství užitečných řešení. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čímž vždy dosáhnete vynikajících výsledků pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. V kombinaci s naším speciálním ventilačním systémem Multiflow 360˚ poskytuje něco opravdu speciálního - možnost péci na všech 5 úrovních.

Možná vás bude zajímat: