Čokoládový brownie s perfektním čokoládovým „blátíčkem“

JEDNODUŠŠÍ JÍDLO
24.5.2017

Tuto specialitu vám rádi odhalíme, neboť prostor pro chutnou čokoládu by měl existovat vždy. Váš čokoládový brownie bude vynikající. Pokud se tedy nebojíte přílišného množství čokolády a tuku. Nechte počítání kalorií na jindy. A počítejte do tři sta.


Smíchejte:

  • 300 g rozpuštěné čokolády,
  • 300 g másla,
  • 300 g cukru,
  • 300 g žloutků z pasterizovaných vajec. 


Příprava:

Pečte v troubě na 180.
Koláč je hotový, pokud je vršek trochu tuhý a těsto se při vyndávání z trouby trochu třese. Prostě pokud má stejnou konzistenci jako bláto.


Dobrou chuť!

 

Osobní továrna dokonalé chuti: Trouby

HomeMade tvar trouby: Tradiční, klenutý tvar trub Gorenje je jednou z množství užitečných řešení. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čímž vždy dosáhnete vynikajících výsledků pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. V kombinaci s naším speciálním ventilačním systémem Multiflow 360˚ poskytuje něco opravdu speciálního - možnost péci na všech 5 úrovních.

Možná vás bude zajímat: