Kolik toho použít? Nákupní seznam na osobu

JEDNODUŠŠÍ JÍDLO
13.5.2017

Maso

Maso (roštěná, kýta, pečeně, atd.): 200-300g
Kusy bez kostí: 125-175g
Dušené maso: 75-100g
Nasekané maso a párky: 150-100g
Lančmít (teplá jídla): 75-100g


Kachna: 600-800g
Slepice: 350-400g
Krocan: 350-400g
Bažant: 500g
Králík: 300-350g


Ryby

Losos, zbavený šupin, vykuchaný: 200-300g
Losos, uzený: 50-75g
Filety platýse: 150-200g
Sleď, marinovaný: 50-75g
Úhoř, zbavený šupin, vykuchaný: 250-300g

Korýši

Krabí klepeta: 4-5 ks.
Mušle: 10-12 ks.
Krevety pro otevřené sendviče, loupané: 75g
Krevety pro neloupané sendviče, neloupané: 150-200g
Ústřice: 6-12 ks.
 

Brambory/Rýže/Těstoviny

Brambory, neloupané: 150-250g
Brambory, neloupané na bramborovou kaši atd.: 200-300g
Těstoviny, čerstvé: 125-150g
Těstoviny, suché: 75-100g
Rýže: ½ - 1 ½ dl

Vlastnosti chladniček a mrazniček

Technologie IonAir: Nová generace chladniček ION generation rozhodně umisťuje Gorenje mezi nejlepší značky na trhu. Kvalita a zdokonalené materiály, diskrétní navrženy linie, špičkové police a množství dalších funkčních vylepšení. Při vývoji jsme se především věnovali vytvoření co nejlepší klimatu uvnitř spotřebiče. Základem všech našich pokročilých řešení je IonAir technologie, která napodobuje přirozený proces ionizace a osvěžuje vzduch v chladničce.

Možná vás bude zajímat: