KUCHYNĚ Gorenje partnerem akce Dny Marianne - Gorenje
Pondělí, 31. srpen 2015

KUCHYNĚ Gorenje partnerem akce Dny Marianne

15. ročník prestižního nákupního víkendu se blíží. Dny Marianne, které se uskuteční 11. – 13. září v České republice a 18. – 20. září na Slovensku, nabídnou letos ještě více akcí, dárky k nákupům a fantastické slevy až 70 %.  K oblíbeným Dnům Marianne se letos připojí na 6000 obchodů z České a Slovenské republiky. Atraktivní slevy se vztahují například na módu, kosmetiku, dekorové značky či služby.

V zářijových číslech časopisů Marianne a Marianne Bydlení najdou čtenáři přes 500 slevových kuponů – více než 400 pro Českou republiku a více než 100 pro Slovensko.

Poprvé v historii Dnů Marianne mají svou oddělenou část nabídek také e-shopy. Zájemci tak mohou nakupovat z pohodlí svého domova, a to díky speciálnímu kódu, uvedeném na kuponu. Při nákupech v partnerských obchodech je sleva jako vždy platná po předložení slevového kuponu. Luxus a péče v Marianne Lounge Jedinečnou atmosféru nabídnou Marianne Lounge v P raze (Ovocný trh), Ostravě (Nová Karolina), Brně (Vaňkovka) a Bratislavě (Eurovea). Zde dostanou zákazníci po předložení pěti účtenek z pěti různých obchodů exkluzivní dárek. Na všechny tu také čekají welcome drinky, ochutnávky a další bonusy. Dny Marianne nově spolupracují také s Kontem BARIÉRY.  V Marianne Lounge v Praze a Ostravě se budou prodávat originální trička navržená celebritami. Proměňte se v královnu nákupů a dopřejte si vše, po čem celý rok toužíte. Dny Marianne Vám to umožní.