Ocenění SPOLEHLIVÁ FIRMA od informačního portálu Živéfirmy.cz pro KUCHYNĚ gorenje - Gorenje
Pátek, 24. duben 2015

Značka KUCHYNĚ gorenje jde vstříc svým zákazníkům stálým rozšiřováním spektra informačních kanálů, zpřístupňujících kontakty a potřebné údaje. Nově se prezentuje na hojně užívaném portále Živéfirmy.cz, který registruje více než 320 000 aktivních firem z celé České republiky a od roku 1991 se řadí k předním databázovým projektům na tuzemském trhu. Registrací a pravidelnou aktualizací údajů značka KUCHYNĚ gorenje získala oprávnění používat oficiální certifikát SPOLEHLIVÁ FIRMA.

Uživatelé portálu Živéfirmy.cz mají k dispozici propracované vyhledávání, které umožňuje nalézt hledanou firmu podle názvu, IČ, oboru ve kterém působí, lokality a mnoha dalších parametrů. Vyhledávání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí do vyhledávacího formuláře zadat hledaný dotaz a odpověď je uživateli vrácena ve formě seznamu firem, které odpovídají hledaným kritériím. Stávající i noví zákazníci tak mají kdykoliv a snadno k dispozici potřebné informace o značce KUCHYNĚ gorenje jak přímo na portále Živéfirmy.cz, tak prostřednictvím katalogu obcí a regionálních firem Živéobce.cz i na významných zpravodajských serverech jako je Deník.cz, E15.cz, iRegiony.cz, dále pak v IT magazínu Živě.cz, ale i v oblíbených společenských magazínech Blesk.cz (sekce zprávy), Šíp PLUS a lifestylovém titulu Maminka.cz.