S kontaktními grily gorenje si můžete dopřát barbecue party bez ohledu na počasí! - Gorenje
Pátek, 27. červen 2014

Oblíbenou letní zábavou je grilování, mnohdy jej však zhatí bouřka či dešťová přeháňka. S kontaktním grilem gorenje KR1800KDP můžete barbecue party s lákavě vonícími delikatesami uspořádat bez ohledu na počasí prakticky kdekoliv – doma, na zahradě či na chatě. Model KR1800KDP v efektní stříbrné barvě je vybaven grilovacími plochami s nepřilnavým povrchem, praktickými rukojeťmi pro bezpečné přenášení, k dispozici je pětistupňová úroveň nastavení teploty.

Příprava pokrmů na kontaktním grilu gorenje je jednoduchá, rychlá a hlavně zdravá!  Dostatečně velká, nepřilnavá grilovací plocha, nastavitelná teplota, variabilní pracovní pozice a další propracované funkce zaručují optimální výsledek a skvělou chuť, ať už se rozhodnete grilovat maso, zeleninu, dary moře nebo jiné speciality.

Kontaktní grily gorenje na první pohled zaujmou originálním designem, jsou dostupné v různých barvách a provedeních, některé z nich slouží jako gril i sendvičovač.  Kontaktní grily jsou součástí atraktivní kolekce malých domácích spotřebičů gorenje. V prodeji jsou v síti kuchyňských studií KUCHYNĚ gorenje, v obchodech s elektronikou po celé republice i v e-shopech.  Malé domácí spotřebiče gorenje se vyrábějí s využitím nejmodernějších technologií a jsou opatřeny náležitými certifikáty stvrzujícími jejich bezpečný provoz. Svou kvalitou, technologickou vyspělostí a designem uspokojí i nejnáročnější zákazníky.