Tip do moderního interiéru – ostrůvkové kuchyně - Gorenje
Úterý, 5. listopad 2013

Tip do moderního interiéru – ostrůvkové kuchyně

Kuchyň už dávno nemusí mít konvenční vzhled a uspořádání. Efektním, ale i efektivním trendem posledních let jsou prostorné, vzdušné ostrůvkové kuchyně – příjemný protipól úzkých a stísněných panelákových kuchyní, které si dobře pamatujeme z let minulých. Ostrůvek slouží jako varné či mycí centrum, pracovní nebo odkládací a úložná plocha, může fungovat jako barový pult či místo ke stolování. Pokud je kuchyň spojená s obývákem, právě ostrůvek obě části domácnosti přirozeně odděluje. Možností využití, stejně jako variant vzhledu a zpracování ostrůvkového modulu je celá řada, vždy však bude v kuchyni nepřehlédnutelným dominantním prvkem. Při plánování ostrůvkové kuchyně se proto určitě vyplatí vše náležitě promyslet a pečlivě vybírat. Důležité například je, pokud má být součástí ostrůvku mycí zóna s dřezem, nezapomenout hned v projektu hrubé stavby na vhodné umístění odpadu, po zalití základové desky už je na vyvedení odpadních výpustek pozdě. Komplexní, do detailu promyšlené řešení, respektující parametry kuchyně i individuální představy uživatelů nabízí značka KUCHYNĚ gorenje.

Ostrůvkové kuchyně ze sortimentu značky KUCHYNĚ gorenje dokonale naplní všechny představy o pohodlí, komfortu a praktičnosti. Atraktivní variantou je kuchyň Delta. Mimořádně účelně koncipovaný ostrůvek nabízí pracovní plochu s varnou deskou, úložný prostor a místo pro pohodlné stolování. Rozměr celého ostrůvku je 2 m x 2,6 m, dvířka (čílka) jsou vyrobena z dýhované dřevotřískové desky smrk česaný grafit v kombinaci s MDF povrchovou úpravou bílý lak lesklý. Korpusy skříněk určených k sezení jsou vyztuženy, takže bezpečně plní svou funkci. V nabídce jsou také ostrůvkové kuchyně Kira, Lira, Nola fantasy a Nola.

KUCHYNĚ gorenje se zaměřují nejen na kuchyňský nábytek s mnoha užitečnými doplňky, ale také na vybavení kuchyní včetně designových řad spotřebičů navržených ikonami světového designu, jako je například Karim Rashid, Ora-Ïto nebo studio Pininfarina.

Vše na jednom místě, ve studiích KUCHYNĚ gorenje rozmístěných ve velkých městech po celé České republice. Zkušení návrháři ve studiu KUCHYNĚ gorenje zákazníkům prostřednictvím moderního kreslicího programu CARAT prezentují různé varianty, takže mají skutečně perfektní představu o vzhledu vybrané kuchyně. Základní návrh je vždy zdarma. Stejně jako doprava kuchyňského setu k zákazníkovi.  Dalším bonusem jsou výhodné programy prodloužené záruky.

DOKONALÉ SPOJENÍ. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/