Kuchyně z kolekce RUSTIKÁLNÍ KUCHYNĚ – tradice a současnost ve vzrušujícím kontrastu - Gorenje
Úterý, 1. říjen 2013

Rostoucí obliba rustikálního stylu je přirozenou reakcí na hektickou dobu, ve které žijeme. Atmosféra venkova, nostalgické kouzlo „starých dobrých časů“, léty prověřené jistoty jsou zdrojem klidu a pohody. Rustikální styl obzvláště sluší kuchyním a v kombinaci s moderními spotřebiči je mimořádně atraktivním řešením.  Osobitou modelovou řadu RUSTIKÁLNÍ KUCHYNĚ nabízejí studia KUCHYNĚ gorenje.

Kuchyně z řady RUSTIKÁLNÍ KUCHYNĚ jsou vyráběny z různých materiálů, v nadčasových dekorech. Kuchyň OMNIA má rám dvířek z masívu, výplň je dýhovaná dřevotřísková deska (tloušťka dveří je 20 mm). Jde o přírodní materiály, které do interiéru vnášejí přirozený, příjemně hřejivý efekt a navíc jsou odolnější – např. oproti laminu. Na výběr jsou dekory dub rustikal, dub vanilka patina, dub medový a třešeň tmavá. Oblíbená je například kombinace dub a vanilka patina (viz obrázek), kde odolnost dubu spolu s romantickým odstínem vanilky vytváří dokonale vyváženou kombinaci.

Méně finančně náročná je rustikální kuchyň AIDA z materiálu folie, jehož předností jsou zejména nízká cena oproti masívu, dýze a laku, snadná údržba, široký výběr dekorů, různé profily a stálá barevnost. Kuchyň AIDA si můžete dopřát v mnoha atraktivních barevných kombinacích. Například čistota bílé v kontrastu s teplými tóny ořechového dřeva (viz obrázek) vytváří příjemný pocit domova. Dekor ořechového odstínu se ve stopách nejnovějších trendů stává nadčasovým.

Výhodou je, že KUCHYNĚ gorenje se zaměřují nejen na kuchyňský nábytek s mnoha užitečnými doplňky, ale také na vybavení kuchyní spotřebiči jedné značky gorenje. Rustikální kuchyně si nyní můžete sladit s novou kolekcí retro spotřebičů nazvanou Classico, která je nabízena v barvě černé a slonové kosti.

Vybírat je ale samozřejmě možné i z designových řad spotřebičů navržených ikonami světového designu, jako je Karim Rashid, Ora-Ïto nebo studio Pininfarina. Vše na jednom místě, ve studiích KUCHYNĚ gorenje rozmístěných ve velkých městech po celé České republice. Základní návrh zhotovený moderním kreslicím programem CARAT je vždy zdarma. Stejně jako doprava kuchyňského setu k zákazníkovi.  Dalším bonusem jsou výhodné programy prodloužené záruky.

DOKONALÉ SPOJENÍ. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/