KUCHYNĚ gorenje – kuchyně ve vašem stylu - Gorenje
Úterý, 23. červenec 2013

KUCHYNĚ gorenje – kuchyně ve vašem stylu

Kuchyně není jen místnost, do značné míry je odrazem osobnosti. A KUCHYNĚ gorenje to respektují.

Modelová řada MODERN – pro ty, kteří upřednostňují moderní a osobitý styl, preferují individualitu, jsou odvážní a nezávislí v životě i při výběru tvarů, materiálů a barev, rádi vynikají a nehledají kompromisy.

Modelová řada CLASSIC – pro ty, kteří dávají přednost tradici a jistotě. Útulný domov považují za nezbytnou součást spokojeného a plnohodnotného života. Elegance, nadčasovost a spolehlivost jsou jejich prioritami.  Rádi se obklopují jemnými, decentními liniemi, příjemnými a inspirativními barvami.

Modelová řada RUSTIC – pro ty, kteří mají rádi ověřené hodnoty a podléhají nostalgickému kouzlu „starých dobrých časů“. Dokážou ocenit ušlechtilou krásu a respektují odkaz minulosti jako základu moderní současnosti. Tradiční ve vzrušujícím kontrastu s novým, takový je jejich styl.

Stačí si jen vybrat! KUCHYNĚ gorenje nabízejí kompletní řešení přizpůsobené parametrům kuchyně i vašim individuálním představám. Každý detail je pečlivě promyšlen. Například třídění kuchyňského odpadu, zodpovědný krok prospívající přírodě, je díky praktickému příslušenství z nabídky KUCHYNĚ gorenje velmi snadné a rychlé. Namísto zbytečně překážejících nádob či sáčků je tu skříňka pod dřezem se speciálním košem právě pro tento účel. Nebo nosič talířů, do kterého se pohodlně vejde až 12 talířů, dělící systém pro příbory v šuplíku, mobilní zásuvky a police s výsuvnými prvky a kompletní výsuvné kontejnery… Konec chaosu v kuchyni!

Výhodou je, že KUCHYNĚ gorenje se zaměřují nejen na kuchyňský nábytek s mnoha užitečnými doplňky, ale také na vybavení kuchyní včetně designových řad spotřebičů navržených ikonami světového designu, jako je například Karim Rashid, Ora-Ïto nebo studio Pininfarina. Vše na jednom místě, ve studiích KUCHYNĚ gorenje rozmístěných ve velkých městech po celé České republice. Zkušení návrháři ve studiu KUCHYNĚ gorenje zákazníkům prostřednictvím moderního kreslicího programu CARAT prezentují různé varianty, takže mají skutečně perfektní představu o vzhledu vybrané kuchyně.

Základní návrh je vždy zdarma. Stejně jako doprava kuchyňského setu k zákazníkovi.  Dalším bonusem jsou výhodné programy prodloužené záruky

DOKONALÉ SPOJENÍ. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/