KUCHYNĚ gorenje – pusťte jaro do vaší kuchyně! - Gorenje
Úterý, 19. březen 2013

KUCHYNĚ gorenje – pusťte jaro do vaší kuchyně!

S příchodem jara může rozkvést nejen příroda za okny, ale také vaše kuchyně. Stačí vsadit na svěží, jasné barvy a dezény. Mimořádnou dávku inspirace nabízejí studia KUCHYNĚ gorenje – kuchyňský nábytek nové generace vyrobený z rozmanitých materiálů, v různých stylech a dekorech v kombinaci se spotřebiči stejné značky, a to včetně designových řad spotřebičů navržených ikonami světového designu, jako je například Karim Rashid, Ora-ito nebo studio Pininfarina. KUCHYNĚ gorenje poskytují opravdu kompletní, do detailu promyšlené řešení přizpůsobené parametrům kuchyně i individuálním představám. Kdykoliv. Nejen na jaře.

Studia KUCHYNĚ gorenje jsou rozmístěna na území celé České republiky, zejména ve velkých městech. Nový, nadčasový koncept uspořádání kuchyňských studií dává vyniknout výjimečnosti prezentovaných produktů a jednotlivých modelových řad. Samozřejmostí je profesionální přístup, individuální řešení a nadstandardní servis. Návrháři v prodejnách KUCHYNĚ gorenje zákazníkům prostřednictvím moderního kreslicího programu CARAT představí různé varianty, takže mají skutečně dokonalou představu o vzhledu vybrané kuchyně. Základní návrh je vždy zdarma.

Špičkové technologie výroby a výběr nejvhodnějších materiálů zaručuje dodávku kuchyně v prvotřídní kvalitě. Bez starostí pro zákazníka je realizován celý průběh zakázky. Doprava kuchyňského setu je zdarma a instalaci přímo u zákazníka zajistí tým profesionálů. Stačí si jen vybrat tu pravou kuchyni a spolehnout se
na Gorenje!

Dokonalé spojení. KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a nekonečná praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/