KUCHYNĚ gorenje rozšiřují nabídku kuchyní o oblíbený a velmi praktický akryl - Gorenje
Pondělí, 11. únor 2013

KUCHYNĚ gorenje rozšiřují nabídku kuchyní o oblíbený a velmi praktický akryl

Novinkou v sortimentu značky KUCHYNĚ gorenje je rozšíření nabídky materiálu kuchyní o stále více oblíbený akryl. Hlavní výhodou akrylu je vysoký lesk, snadná údržba, 3D efekt při výběru unibarvy a také příznivá cena. Ke stávajícím barevným odstínům nyní přibyla například atraktivní fialová, antracitově šedá, stříbrno-bílá nebo bílá káva. Stále populárnější akryl prezentují například kuchyně NOLA a LIBRA, které použitím netradičních prvků reagují na aktuální trendy a doplňují tak sortiment o velmi žádané typy kuchyní.

Nová generace kuchyňského nábytku značky KUCHYNĚ gorenje je vyráběna z rozmanitých materiálů, v různých stylech a dekorech. Výhodou je, že KUCHYNĚ gorenje se zaměřují nejen na kuchyňský nábytek, ale také na vybavení kuchyní včetně malých domácích spotřebičů navržených ikonami světového designu, jako je například Karim Rashid, Ora-ito nebo studio Pininfarina. Na jednom místě, ve studiích KUCHYNĚ gorenje rozmístěných po celé České republice, je tak možné snadno a rychle získat kompletní, do detailu promyšlené řešení přizpůsobené parametrům kuchyně i individuálním představám.

Základní návrh kuchyně, připravený zkušenými profesionály ve studiích KUCHYNĚ gorenje za pomoci nejmodernějšího kreslicího programu CARAT, je vždy zdarma. Stejně jako doprava kuchyňského setu k zákazníkovi.  Dalším bonusem jsou výhodné programy prodloužené záruky.

KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky. Moderní design, vysoká funkčnost a praktická řešení.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/