KUCHYNĚ gorenje jsou nyní ještě dostupnější!! - Gorenje
Pátek, 4. leden 2013

KUCHYNĚ gorenje jsou nyní ještě dostupnější!!

Nadčasový design, kvalita a modernost v jediné kuchyni. Ty nejlepší kuchyně jsou zde pro Vás spolu s nabídkou domácích spotřebičů navržených světově známými designery. To jsou KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky.

A navíc! Novoroční dárek od značky  KUCHYNĚ gorenje – Navzdory rostoucí sazbě DPH vycházíme vstříc našim zákazníkům. Od ledna 2013 se pro Vás stáváme ještě více cenově atraktivními! Inspirovali jsme se zájmem našich zákazníků a rozhodli jsme se upravit ceny kuchyňského nábytku těch nejprodávanějších materiálů – lamina a folie, ve všech barvách, v matném i lesklém provedení, tak aby byly ještě dostupnější.

Extravagance nebo klasika, decentní či výrazná, prostorná i malometrážní... Stačí si jen vybrat. Splnění vašeho snu o dokonalé kuchyni je v novém roce ještě blíže. Přijďte si pro kompletní, do detailu promyšlené řešení přizpůsobené parametrům kuchyně i vašim individuálním představám do studií KUCHYNĚ gorenje.

Dostupné v prodejnách sítě KUCHYNĚ gorenje po celé ČR.

KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/