KUCHYNĚ gorenje – moderní design, vysoká funkčnost, praktická řešení - Gorenje
Pondělí, 7. leden 2013

KUCHYNĚ gorenje – moderní design, vysoká funkčnost, praktická řešení

Vytvořit komfortní domov s originálními, technologicky vyspělými produkty s výjimečným designem a současně šetrnými k životnímu prostředí, to je vize společnosti Gorenje.

Nedílnou součástí jsou KUCHYNĚ gorenje, které nabízejí jedinečné spojení moderního kuchyňského nábytku a spotřebičů od jedné značky v uceleném, do detailu promyšleném řešení.

Studia KUCHYNĚ gorenje jsou rozmístěna na území celé České republiky, zejména ve velkých městech. Nový, nadčasový koncept uspořádání kuchyňských studií dává vyniknout výjimečnosti prezentovaných produktů a jednotlivých modelových řad. Samozřejmostí je profesionální přístup, individuální řešení a nadstandardní servis.

Návrháři v prodejnách KUCHYNĚ gorenje zákazníkům prostřednictvím moderního kreslicího programu CARAT představí různé varianty, takže mají skutečně dokonalou představu o vzhledu vybrané kuchyně. Základní návrh je vždy zdarma.

Špičkové technologie výroby a výběr nejvhodnějších materiálů zaručuje dodávku kuchyně v prvotřídní kvalitě. Bez starostí pro zákazníka je realizován celý průběh zakázky. Doprava kuchyňského setu je zdarma a instalaci přímo u zákazníka zajistí tým profesionálů. Stačí si jen vybrat tu pravou kuchyni a spolehnout se na Gorenje!

KUCHYNĚ gorenje. Kuchyně a spotřebiče jedné značky.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/