Nové studio KUCHYNĚ gorenje v AVION Shopping Parku Praha – Zličín - Gorenje
Neděle, 13. leden 2013

Nové studio KUCHYNĚ gorenje v AVION Shopping Parku Praha – Zličín

Síť prodejen KUCHYNĚ gorenje se v  lednu rozroste o nové studio KUCHYNĚ gorenje. Obsadí jednu ze čtyř nových obchodních jednotek v přízemí, hned u vjezdové části do areálu AVION Shopping Parku Praha – Zličín.

Na ploše cca 140 m2 mohou zákazníci vybírat z mnoha typů moderního kuchyňského nábytku (různých materiálů, barev i stylů) a spotřebičů, včetně řady malých domácích spotřebičů gorenje. Na jednom místě tak získají kompletní, do detailu promyšlené řešení přizpůsobené parametrům kuchyně i individuálním představám. Profesionální přístup, maximální vstřícnost a nadstandardní servis jsou samozřejmostí.

AVION Shopping Park Praha – Zličín patří k optimálně dostupným, oblíbeným nákupním centrům, což ostatně dokládají i statistiky návštěvnosti, které, na rozdíl od jiných nákupních center, mají stále mírně rostoucí tendenci. Atraktivní skladba nájemců spolu s významnými mezinárodními i tuzemskými obchodníky vytvářejí velmi výhodné a ojedinělé složení.

Studia KUCHYNĚ gorenje s kompletní nabídkou za příznivé ceny jsou rozmístěna na území celé České republiky. Velký výběr materiálů, nadčasový design, kvalita a funkčnost – to jsou trumfy značky KUCHYNĚ gorenje.

Více informací na www.gorenjekuchyne.cz