Otevíráme nové studio KUCHYNĚ gorenje v centru Karlových Varů - Gorenje
Pátek, 9. listopad 2012

Otevíráme nové studio KUCHYNĚ gorenje v centru Karlových Varů

V centru Karlových Varů, ve Varšavské ulici 5, bylo 7. listopadu otevřeno v novém image studio KUCHYNĚ gorenje v nových prostorách. Prvních 20 zákazníků při této příležitosti získalo další bonus – montáž a dopravu kuchyně zdarma.

Otevření prodejny na nové adrese podpořila intenzivní kampaň zahrnující umístění propagačních  materiálů a médií v prostorách OC Varyáda, spoty v  rádiu, reklamu na zadním skle autobusu na jedné z nejvytíženějších karlovarských linek MHD, bannery na webu www.kuchynetop.cz, inzerci v Radničních listech a další aktivity.

Studia KUCHYNĚ gorenje s kompletní nabídkou za příznivé ceny jsou rozmístěna na území celé České republiky, zejména ve velkých městech. Nadčasový design, kvalita a modernost v jediné kuchyni to jsou KUCHYNĚ gorenje. Zákazníci mohou vybírat z mnoha typů moderního kuchyňského nábytku
a spotřebičů, včetně řady malých domácích spotřebičů gorenje. Samozřejmostí je profesionální přístup, individuální řešení a nadstandardní servis, včetně vypracování základního návrhu nové kuchyně nejmodernějším kreslicím programem CARAT zdarma!

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/