KUCHYNĚ gorenje vybudují novou prodejnu v AVION Shopping Parku Praha – Zličín - Gorenje
Sobota, 1. září 2012

KUCHYNĚ gorenje vybudují novou prodejnu v AVION Shopping Parku Praha – Zličín

Společnost Gorenje se rozhodla rozšířit prodejní síť o novou prodejnu KUCHYNĚ gorenje v AVION Shopping Parku Praha – Zličín a v současné době hledá vhodného partnera pro provozování. Termín otevření je předběžně plánován na říjen letošního roku.

AVION Shopping Park Praha – Zličín patří k oblíbeným a hojně navštěvovaným nákupním centrům. Atraktivní skladba hlavních nájemců spolu s významnými mezinárodními i tuzemskými obchodníky vytvářejí velmi výhodné a ojedinělé složení. Provozovna KUCHYNĚ gorenje bude jednou ze čtyř nových obchodních jednotek, hned u vjezdové části do areálu shopping parku. Umístění v přízemí na ploše cca 140 m2 (včetně zázemí) nabídne optimální prodejní podmínky.

Případní zájemci o provozování prodejny získají další informace na: www.gorenjekuchyne.cz

Společnost Gorenje více než 60. let vybavuje domácnosti originálními, technologicky vyspělými produkty s výjimečným designem, šetrné k životnímu prostředí. KUCHYNĚ gorenje se zaměřují na kompletní řešení kuchyní – nabízejí jedinečné spojení moderního kuchyňského nábytku a spotřebičů od jedné značky. Velký výběr materiálů, nadčasový design a do detailu promyšlená funkčnost – to jsou trumfy značky KUCHYNĚ gorenje.