KUCHYNĚ gorenje – Dokonalé v každém detailu - Gorenje
Sobota, 1. září 2012

KUCHYNĚ gorenje – Dokonalé v každém detailu

Skupina Gorenje více než 60. let vybavuje domácnosti originálními, technologicky vyspělými produkty s výjimečným designem a šetrné k životnímu prostředí. KUCHYNĚ gorenje se zaměřují na ucelené řešení kuchyní – nabízejí jedinečné spojení moderního kuchyňského nábytku a spotřebičů od jedné značky. Do detailu promyšlený koncept zahrnuje i příslušenství, které vám nejen vyplní prázdná místa v kuchyňské lince, zjednoduší orientaci a uspořádání, ale také dodá řadu dekorativních a image prvků, které vaši kuchyni elegantně doplní.

Praktičnost, funkčnost, inovace, komfort, to jsou hlavní přednosti příslušenství, které je součástí KUCHYNÍ gorenje. Je navrženo na základě dlouholetého sledování činností v kuchyni a hledání nejlepších řešení, což je na výsledku samozřejmě znát. Dokonalé využití místa a pořádek do zásuvek přinese nosič talířů, do kterého se pohodlně vejde až 12 talířů nebo dělící systém pro příbory. Třídění odpadu je snadné se skříňkou pod dřezem s košem
a prostorem vymezeným právě pro tento účel.

Systém mobilních zásuvek a polic s výsuvnými prvky je promyšlen tak, aby žádný kout či hluchý prostor nezůstal prázdný. Ať už jde o kuchyňskou skříňku jakýchkoliv rozměrů, včetně rohových. Perfektní přehled o zásobách potravin a snadný přístup k nim kdykoliv je potřeba zajistí kontejnery s ohrazením a dělícím systémem, boční potravinová skříňka se skrytou zásuvkou, boční skříňka s výsuvnými koši přístupná z obou stran a další podobně koncipované skříňky či kontejnery, které je navíc možné dodatečně doplnit zvýšenými boky se skleněnou výplní.

Dokonalý vzhled kuchyňské linky KUCHYNĚ gorenje dodávají světelné doplňky, například skleněná světelná police s LED diodami či prosvětlené dno vrchních skříněk.

Standardem u všech originálních kuchyní značky KUCHYNĚ gorenje jsou zásuvky s tlumiči pro měkké a tiché zavírání. V nabídce je také zásuvka s elektronickým otevíráním »SERVO DRIVE«, kdy pouhý jemný dotyk spustí mechanismus, který zásuvku automaticky otevře. Už žádný stres s „nedobytnými“ zásuvkami. Kuchyňské náčiní, hrnce, nádobí… vše je snadno dostupné, kdykoliv potřebujete.

Studia KUCHYNĚ gorenje s kompletní nabídkou za příznivé ceny jsou rozmístěna na území celé České republiky, zejména ve velkých městech. Samozřejmostí je profesionální přístup, individuální řešení a nadstandardní servis, včetně vypracování návrhu nové kuchyně nejmodernějším kreslicím programem CARAT zdarma!  Bezplatná je i doprava kuchyňského setu k zákazníkovi.

Více informací na http://www.gorenjekuchyne.cz/