Gorenje uvádí na český trh malé domácí spotřebiče - Gorenje
Sobota, 1. září 2012

Gorenje uvádí na český trh malé domácí spotřebiče

Gorenje, světový výrobce domácích spotřebičů a kuchyní, po více než čtyřiceti letech úspěšného působení na českém trhu rozšiřuje nabídku o další segment – kolekci malých domácích spotřebičů, včetně designových skvostů z dílny proslulého Karima Rashida. Technologická dokonalost, spolehlivá funkčnost, výjimečný design, to jsou trumfy, díky kterým se výrobky značky gorenje těší rostoucí oblibě uživatelů. Nyní na ně mohou vsadit také při výběru praktických kuchyňských pomocníků.

Kráječe potravin, žehličky a parní generátory, mixéry, sekáčky, kuchyňské roboty, kuchyňské a osobní váhy, grily, odšťavňovače, mlýnky na maso, parní čističe, rychlovarné konvice, vakuové svařovačky fólií, domácí pekárny, parní hrnce, toustovače, mikrovlnné trouby, podlahové vysavače…

Ať už se rozhodnete vařit, uklízet, zavařovat nebo žehlit, gorenje je vždy připraveno vám pomoci. S řadou užitečných funkcí, kterými jsou spotřebiče vybaveny, se domácí práce promění v zábavu. Zpracování masa a zeleniny výrazně urychlí mlýnek na maso s integrovaným odšťavňovačem rajčat, multifunkční kuchyňský robot gorenje bez problémů dokonale zvládne hnětení těsta, hrubé i jemné sekání, mletí kávy i odšťavňování, zdravé pokrmy delikátních chutí lze během chvíle připravit v moderním parním hrnci. Stačí si jen vybrat! A když je vše hotovo, rozhodně není zapotřebí schovávat spotřebiče do skříní či zásuvek, bez problémů se stanou funkční ozdobou každé kuchyně. Není náhoda, že společnost Gorenje za posledních sedm let získala 19 cen Red Dot, nejprestižnějších světových ocenění za design.
Malé domácí spotřebiče gorenje jsou postupně v prodeji v obchodech s elektronikou po celé republice i na e-shopech. K mnoha uživatelským bonusům, které gorenje nabízí, se přidává i velmi příznivá cena. Spotřebiče gorenje se vyrábějí s využitím nejmodernějších technologií a jsou opatřeny náležitými certifikáty stvrzujícími jejich bezpečný provoz. Svou kvalitou, technologickou vyspělostí a designem uspokojí i nejnáročnější zákazníky.

Více informací o novince na českém trhu, malých domácích spotřebičích gorenje na http://www.gorenje.cz/male-domaci-spotrebice