1

ČAS BÝT VYNALÉZAVÝ

Šéfkuchař Andrej Kuhar, oceněný šesti michelinskými hvězdami, se s Vámi podělí o své tipy a triky, které Vám pomůžou zlepšit Vaše kulinářské dovednosti a společně s nimi Vám ulehčí život.

JAK UDĚLAT Z TMAVÉ POLÉVKY SVĚTLOU

Při přípravě polévky za vysokých teplot, může dojít ke ztmavnutí polévky. Nedělejte si starosti! Jejího tmavšího odstínu se dá zbavit pomocí vaječných bílků a trochy ledu.

JAK PŘIPRAVIT BÍLOU RAJČATOVOU OMÁČKU

Udělejte na Vaše hosty dojem Vašimi kulinářskými dovednostmi tím, že připravíte bílou rajčatovou omáčku. Zní to komplikovaně? Určite ne, když znáte ten správný trik!

PŘÍPRAVA TĚSTOVIN S KUCHYŇSKÝM ROBOTEM

Připadá Vám domácí příprava těstovin složitá a časově náročná? Je to mnohem jednodušší, než si myslíte. Připravte vlastní, chutné, doma uvařené tagliatelle s pomocí kuchyňského robota.

JAK PŘIPRAVIT ZTRACENÁ VEJCE

Při přípravě ztracených vajec se doporučuje používat co nejčerstvější vejce. Nejste si jistí, jak rozeznat jejich čerstvost? Vše, co k tomu potřebujete, je pouze nádoba s vodou. Sledujte video a naučte se vychytávku od šéfkuchaře se šesti michelinskými hvězdami - Adreje Kuhara!

JAK NEPŘEVAŘIT TĚSTOVINY

Při přípravě těstovin pouze několik minut nevěnování pozornosti může způsobit překypění vody. Pojďte se naučit, jak předcházet nepořádku, který takové překypění způsobí. Tajemství, díky kterému těstoviny už nikdy nepřevaříte a zabráníte jejich nalepování se k pánvi, leží v - oleji. Sledujte video a naučte se vychytávku od šéfkuchaře se šesti michelinskými hvězdami - Andreje Kuhara!

Náš šéfkuchař Andrej Kuhar, oceněný 6 Michelinskými hvězdami, bude hýčkat návštěvníky stánku Gorenje na IFA 2016 jeho kulinářskými specialitami.